Καλέστε μας:+30 2310905453
Instaappointment Image

Επισκευή Παρμπρίζ & Αντικατάσταση Κρυστάλλων Αυτοκινήτου

Home  /  Επισκευή Παρμπρίζ & Αντικατάσταση Κρυστάλλων Αυτοκινήτου

Η εταιρία παρμπρίζ “ΣΟΥΓΙΟΛΤΣΗΣ” είναι εξειδικευμένη στην επισκευή και την αντικατάσταση  κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Μπορούμε να επισκευάσουμε και να αντικαταστήσουμε κάθε κρύσταλλο που έχει υποστεί ζημιά στο όχημα σας, ιδιωτικά ή μέσω της ασφαλιστικής σας κάλυψης .

 

Επισκευή εμπρόσθιου Παρμπρίζ

Επισκευή αντικατάσταση παρμπρίζ Εάν το εμπρόσθιο παρμπρίζ έχει ένα μικρό κτύπημα ή ράγισμα που οι ακτίνες του και οι ρωγμές δεν ξεπερνούν το μέγεθος ενός νομίσματος των 2 ευρώ, μπορούμε να το επισκευάσουμε. Σύντομα χωρίς να καταπονηθεί το όχημα και χωρίς να αντικαταστήσουμε το εμπρόσθιο παρμπρίζ.

 

Η διαδικασία και τα τεχνολογικά εξελιγμένα μας εργαλεία μας στην επίτευξη της επισκευής εγγυούνται 100% την επαναφορά της ανθεκτικότητας του εμπρόσθιου παρμπρίζ του οχήματος σας.

 

 

Αντικατάσταση Κρυστάλλων

Επισκευή αντικατάσταση παρμπρίζ Σε περίπτωση που το παρμπρίζ έχει μεγάλη ρωγμή μην ανησυχείτε γιατί μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα  υλικά, εργαλεία και τις πιο σύγχρονες τεχνικές αντικατάστασης.

Επίσης σε περίπτωση που έχει σπάσει κρύσταλλο πόρτας, οπίσθιο παρμπρίζ, φινιστρίνι και οροφή εμείς είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε και να αποκαταστήσουμε κάθε ζημιά. Όποιο όχημα και εάν διαθέτετε παλαιό ή καινούργιο επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα προχωρήσουμε όσο τον δυνατό πιο άμεσα για να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Προσφέρουμε εγγυημένη εργασία και γνήσια ανταλλακτικά για κάθε τύπο οχήματος.

Η εταιρία μας Παρμπρίζ “Σουγιολτσής” διαθέτει περί των 20 ετών πείρα στην αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου και ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες εξελίξεις και τεχνικές σχετικά με το αντικείμενο της προσφέροντας τις καλύτερες δυνατόν υπηρεσίες σε εσάς.

Προτεραιότητά μας η ασφάλεια, η άριστη εξυπηρέτηση και το χαμόγελο του πελάτη.