Καλέστε μας:+30 2310905453
Instaappointment Image

Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Home  /  Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων

Αντηλιακές Μεμβράνες Παρμπρίζ Σουγιολτσής

Αντηλιακές Μεμβράνες Αυτοκινήτων Σουγιολτσής

Τοποθετούμε αντηλιακές μεμβράνες της ASWF κορυφαίας εταιρίας παγκοσμίως παρέχοντας εγγύηση εφόρου ζωής  καθώς και πιστοποιητικό για χρήση στο ΚΤΕΟ.

Αντηλιακές Μεμβράνες SougioltsisΟι αντηλιακές μεμβράνες  της ASWF κάνουν ακριβώς αυτό.. παρέχουν απόλυτη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ασφάλεια και στυλ, καλύπτοντας επάξια τις ανάγκες τις δικές σας και του αυτοκινήτου σας!

Προστατεύοντας το αυτοκίνητό σας κατά 99% από την ηλιακή ενέργεια και τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και λόγω της μεταλλικής του ταινίας με μη ανακλαστικές ιδιότητες που μειώνει σημαντικά την πρόκληση ατυχημάτων λόγω έλλειψης ορατότητας αλλά και την θραύση των κρυστάλλων, οι αντηλιακές μεμβράνες  αποτελούν μοναδική λύση προστασίας, άνεσης και ασφάλειας όταν οδηγείτε.

Δες την διαπερατότητα που θέλεις :

Αντηλιακές Μεμβράνες Παρμπρίζ Σουγιολτσής

Τοποθετούμε αντηλιακές μεμβράνες της ASWF κορυφαίας εταιρίας παγκοσμίως παρέχοντας εγγύηση εφόρου ζωής  καθώς και πιστοποιητικό για χρήση στο ΚΤΕΟ.
100%

Διαπερατότητα 
70%

Διαπερατότητα
50%

Διαπερατότητα 
35%

Διαπερατότητα
30%

Διαπερατότητα 
20%

Διαπερατότητα 
5%

Διαπερατότητα 

 

Η τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών ASWF, έχει για τον ιδιοκτήτη/ χρήστη του οχήματος τα παρακάτω οφέλη, σε διαφορετικές αναλογίες που σχετίζονται με τον τύπο της μεμβράνης που έχει χρησιμοποιηθεί:

Διακριτικότητα: Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.
Μείωση της αντηλιάς: Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.
Προστασία ενάντια στο ξεθώριασμα και τη γήρανση του εσωτερικού του οχήματος: ‘Ολες οι μεμβράνες της ASWF λόγω της επαγγελματικής τους ποιότητας και απόδοσης, απορρίπτουν έως και το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (U/V), η οποία είναι και η κύρια αιτία του φαινομένου του ξεθωριάσματος και της γήρανσης του εσωτερικού του αυτοκινήτου.
Απόρριψη θερμότητας: Οι μεμβράνες ASWF προσφέρουν μείωση της θερμότητας που μεταφέρεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν ακόμα αποτελεσματικότερη απόρριψη της θερμότητας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιμετάλλωση βοηθάει τη μεμβράνη να ανακλά τη θερμότητα αντί να την απορροφά. Σαν αποτέλεσμα το εσωτερικό του αυτοκινήτου παραμένει πιο δροσερό και ευχάριστο.

 

Ακόμα με τις αντηλιακές μεμβράνες προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο. Τέλος προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/ κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.
Ασφάλεια: Όλες οι μεμβράνες της ASWF βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων.