Παρμπρίζ Sougioltsis

Αντηλιακές Μεμβράνες Sougioltis

Αντηλιακές Μεμβράνες Sougioltis

Garage services

Τι Προσφέρουν οι Αντηλιακές Μεμβράνες

Οι αντηλιακές μεμβράνες   κάνουν ακριβώς αυτό…  παρέχουν απόλυτη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ασφάλεια και στυλ, καλύπτοντας επάξια τις ανάγκες τις δικές σας και του αυτοκινήτου σας!

Προστατεύοντας το αυτοκίνητό σας κατά 99% από την ηλιακή ενέργεια και τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου, μειώνοντας αισθητά την θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και λόγω της μεταλλικής του ταινίας με μη ανακλαστικές ιδιότητες που μειώνει σημαντικά την πρόκληση ατυχημάτων λόγω έλλειψης ορατότητας αλλά και την θραύση των κρυστάλλων, οι αντηλιακές μεμβράνες αποτελούν μοναδική λύση προστασίας, άνεσης και ασφάλειας όταν οδηγείτε.

Διακριτικότητα

Όσο πιο σκουρόχρωμη ή πιο ανακλαστική είναι η μεμβράνη, τόσο μεγαλύτερη διακριτικότητα και προστασία της ιδιωτικής ζωής προσφέρει.

Απόρριψη θερμότητας

Οι ανακλαστικές μεμβράνες και αυτές που περιέχουν και ένα επιμεταλλωμένο στρώμα, προσφέρουν εσωτερικό δροσερό και ευχάριστο.

Προστασία

Όλες οι μεμβράνες μας βοηθούν στην αύξηση της ασφάλειας σε περιπτώσεις θραύσης των κρυστάλλων γιατί συγκρατούν το κρύσταλλο.

Μείωση Αντηλιάς

Όσο χαμηλότερη είναι η μετάδοση του ορατού φωτός (VLT), τόσο πιο αποτελεσματικά μειώνει το φαινόμενο της αντηλιάς η μεμβράνη.

Τεχνική

5/5

Σωστή προετοιμάσια του αυτοκινήτου, καινοτόμος καθαρισμός για τέλεια εφαρμογή. Έλεγχος πριν από κάθε παράδοση.

Εμπειρία

4.9/5

20 και πλέον χρονιά εμπειριάς μας καθιστούν ένα από τα κορυφαία σημεία τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών.

Λεπτομέρεια

5/5

Η λεπτομέρια κάνει τη διαφορά… και στην αντηλιακή μεμβράνη φαίνεται. Γι’ αυτό προσέχουμε την σωστή τοποθέτηση και τα υλικά που χρησιμοποιοιύμε .

"Η καλύτερη επιλογή

Η καλύτερη επιλογή στη πόλη και πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο!!!  Μπράβο σας!!!

Γιάννης, Καλαμαριά

"Άριστη εξυπηρέτηση

Άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια, ταχύτητα και υπέροχο αποτέλεσμα! Σας ευχαριστω πολυ!

 

Δέσποινα, Τούμπα

Επιπλέον οφέλη

Με τις αντηλιακές μεμβράνες προστατεύονται πιο αποτελεσματικά τα υλικά του εσωτερικού από τα γνωστά σκασίματα που προκαλεί η χρόνια παραμονή των οχημάτων στον ήλιο.

Προστατεύεται και η ίδια η μεμβράνη, αφού δεν απορροφά/ κατακρατεί στο εσωτερικό της μεγάλη ποσότητα θερμότητας, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της.

 

client2-1-o8x6ldya0hfmma18oua6ohilgpma7e4a3zx6txdsrg.png
parmpriz sougioltsis
client2-1-o8x6ldya0hfmma18oua6ohilgpma7e4a3zx6txdsrg.png