Παρμπρίζ Sougioltsis

Είδες στον ύπνο σου αυτοκίνητο; Τι σημαίνει; Αυτοκίνητα ονειρεύεσαι φίλε; Κάποιοι λένε πως αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας, είναι κάτι που ήδη έχουμε στο μυαλό μας ή κάτι που μας απασχολεί. Άλλοι λένε πως μας επηρεάζουν τυχαία γεγονότα στο υποσυνείδητο. Κάποιοι όμως, λένε ότι τα όνειρα προμηνύουν κάτι, σημαίνουν κάτι, μας προϊδεάζουν για κάτι που θα συμβεί. Τι λέει ο ονειροκρίτης για όσους ονειρεύονται αυτοκίνητα όμως; Τα αυτοκίνητα συνήθως θεωρούνται ως δείγμα του πλούτου και της κοινωνικής καταξίωσης του ιδιοκτήτη. Όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο, τόσο πιο πλούσιος είναι αυτός που ονειρεύεται. Πιο συγκεκριμένα όμως αν ονειρευτείς: • φανταχτερό άσπρο ή κόκκινο αυτοκίνητο θα έχεις ευτυχία, αλλά θα είναι προσωρινή. Εκμεταλλεύσου την τύχη σου όσο μπορείς γιατί σύντομα θα "γυρίσει" • μαύρο αυτοκίνητο αρρώστια ή θάνατος στην οικογένεια • κίτρινο αυτοκίνητο Είναι πιθανό να συμπεριφερθείς απρεπώς είτε στους φίλους σου είτε στους γονείς σου είτε στον εργασιακό σου χώρο. • Λιμουζίνα Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς ένα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο (λιμουζίνα) τότε σημαίνει ότι σε απασχολεί κάποιο ζήτημα σχετικά με το σεξ ή νιώθεις ανασφάλεια κατά τη διάρκειά του. • κάθεσαι στο τιμόνι ενός αυτοκινήτου και τρέχεις πολύ γρήγορα Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου και να κάνεις την αλλαγή που ήθελες σε κάποια υπόθεσή σου. Μη βιαστείς όμως γιατί μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα... • σε καλούν σε ένα άγνωστο αυτοκίνητο Θα κάνεις σύντομα κάποιο ταξίδι. Είτε θα πας κάπου δηλαδή είτε θα ξεκινήσει μια νέα "περιπέτεια" στη ζωή σου, ερωτική ή επαγγελματική. • σε τράκαρε κάποιος Η ευχαρίστηση που περιμένεις εδώ και καιρό δεν θα έρθει. Για παράδειγμα, αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και ονειρευτείς να σε τρακάρουν σημαίνει ότι θα αργήσεις να ντυθείς νύφη. Αν είσαι παντρεμένη και θέλεις παιδί, το όνειρο με τρακάρισμα σημαίνει ότι θα αργήσεις να μείνεις έγκυος. • γλύτωσες από το αυτοκίνητο κάποιου άλλου Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις κάποιον που θεωρείς αντίπαλο όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ότι κι αν είδες στον ύπνο σου πάντως, συνέχισε να ονειρεύεσαι χωρίς φόβο κι ακολούθησε τα όνειρά σου!!!!Είδες στον ύπνο σου αυτοκίνητο; Τι σημαίνει;

 

Αυτοκίνητα ονειρεύεσαι φίλε; Κάποιοι λένε πως αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας, είναι κάτι που ήδη έχουμε στο μυαλό μας ή κάτι που μας απασχολεί. Άλλοι λένε πως μας επηρεάζουν τυχαία γεγονότα στο υποσυνείδητο. Κάποιοι όμως, λένε ότι τα όνειρα προμηνύουν κάτι, σημαίνουν κάτι, μας προϊδεάζουν για κάτι που θα συμβεί.

 

Τι λέει ο ονειροκρίτης για όσους ονειρεύονται αυτοκίνητα όμως;

 

Τα αυτοκίνητα συνήθως θεωρούνται ως δείγμα του πλούτου και της κοινωνικής καταξίωσης του ιδιοκτήτη. Όσο πιο ακριβό το αυτοκίνητο, τόσο πιο πλούσιος είναι αυτός που ονειρεύεται. Πιο συγκεκριμένα όμως αν ονειρευτείς:

 

  • φανταχτερό άσπρο ή κόκκινο αυτοκίνητο

θα έχεις ευτυχία, αλλά θα είναι προσωρινή. Εκμεταλλεύσου την τύχη σου όσο μπορείς γιατί σύντομα θα “γυρίσει”

 

  • μαύρο αυτοκίνητο

αρρώστια ή θάνατος  στην οικογένεια

 

  • κίτρινο αυτοκίνητο

Είναι πιθανό να συμπεριφερθείς απρεπώς είτε στους φίλους σου είτε στους γονείς σου είτε στον εργασιακό σου χώρο.

 

  • Λιμουζίνα

Αν είσαι άντρας και ονειρευτείς ένα πολύ μεγάλο αυτοκίνητο (λιμουζίνα) τότε σημαίνει ότι σε απασχολεί κάποιο ζήτημα σχετικά με το σεξ ή νιώθεις ανασφάλεια κατά τη διάρκειά του.

 

  • κάθεσαι στο τιμόνιενός αυτοκινήτου και τρέχεις πολύ γρήγορα

Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να πραγματοποιήσεις τα σχέδια σου και να κάνεις την αλλαγή που ήθελες σε κάποια υπόθεσή σου. Μη βιαστείς όμως γιατί μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα…

 

  • σε καλούν σε ένα άγνωστο αυτοκίνητο

Θα κάνεις σύντομα κάποιο ταξίδι. Είτε θα πας κάπου δηλαδή είτε θα ξεκινήσει μια νέα “περιπέτεια” στη ζωή σου, ερωτική ή επαγγελματική.

 

  • σε τράκαρε κάποιος

Η ευχαρίστηση που περιμένεις εδώ και καιρό δεν θα έρθει. Για παράδειγμα, αν είσαι ανύπαντρη γυναίκα και ονειρευτείς να σε τρακάρουν σημαίνει ότι θα αργήσεις να ντυθείς νύφη. Αν είσαι παντρεμένη και θέλεις παιδί, το όνειρο με τρακάρισμα σημαίνει ότι θα αργήσεις να μείνεις έγκυος.

 

  • γλύτωσες από το αυτοκίνητο κάποιου άλλου

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις κάποιον που θεωρείς αντίπαλο όσο πιο γρήγορα μπορείς.

 

Ότι κι αν είδες στον ύπνο σου πάντως, συνέχισε να ονειρεύεσαι χωρίς φόβο κι ακολούθησε τα όνειρά σου!!!!

 

Παρμπρίζ Sougioltsis φροντίζουμε για την ασφάλεια σας  για να μπορείτε να εκπληρώνετε τα όνειρά σας!

 

Καλέστε για επισκευή ή αντικατάσταση στο 2310 90.54.53 και στο 6947 56.19.35.

Λύσεις για όλα τα οχήματα.

www.parmpriz.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.